четвртак, 15. септембар 2016.

Indijski začin na hrono način


Indijski začin na hrono način 



Sastojci:
500 grama pilećeg belog mesa
200 grama šampinjona
1 veća tikvica
1 manja glavica crnog luka
1 žuta paprika
Himalajska so
biber
Kurkuma u prahu
Čili u prahu
Kim u prahu
Ponch Puron (mešavina 5 začina)

Priprema:
U zagrejani vok tiganj sa malo maslinovog ulja dodajte sitno iseckan crni luk i dinstajte ga dok ne dobije staklastu strukturu.Zatim dodajte pileće belo meso koje ste prethodno iseckali na kockice, posolili i pobiberili. Kada se meso malo prodinsta dodati iseckanu tikvicu, a malo zatim i šampinjone. Začiniti sa kurkumom, čilijem, kimom i Ponch Puron začinima i dinstati dok meso ne dobije blago rumenu boju. Jelo servirati uz sočnu žutu papriku.

Нема коментара:

Постави коментар